Vi söker revisionsmedarbetare till vårt kontor i Bollnäs

Är du redo för ett nytt steg i din karriär inom revision? Vill du få möjligheten att arbeta på en mindre byrå med närhet till kunder och påskrivande revisorer? Har du som mål att bli auktoriserad revisor? Då är detta rätt tjänst för dig! Vi erbjuder ett omväxlande arbete i en prestigelös organisation med stora möjligheter att utvecklas. Framför allt erbjuder vi en arbetsplats där vi har roligt tillsammans.

I tjänsten som revisionsmedarbetare hos Ernströms Revisionsbyrå kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av revision av små och medelstora företag. Du kommer arbeta både självständigt och i team i revisionsuppdragen. I dina arbetsuppgifter kommer det även ingå upprättande av bokslut och årsredovisningar för mindre bolag. Du blir en viktig del i att bygga och utveckla vårt företag för framtiden.

Vi söker dig som har en examen inom ekonomi från högskola eller universitet med inriktning mot redovisning och revision. Du är nyexaminerad eller i början av din karriär med några års erfarenhet av arbete med redovisning eller revision.

Vi ser att du är en ansvarsfull person som fullföljer arbetsuppgifter och klarar av att arbeta mot deadlines. Du är utåtriktad och tar för dig på arbetsplatsen. Du förstår vikten av att skapa förtroendegivande relationer med kunder och klarar av både självständigt- och teamarbete. Vidare vill vi att du ska ha som mål att bli auktoriserad revisor.

Varmt välkommen med din ansökan till: lena@ernstromsrev.se.  Intervjuer kommer ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt,